Vildtkamera og tilbehør

Scroll bar


Vildtkamera og tilbehør

 

Et vildtkamera og et jagtkamera er det samme. Et vildt kamera er særligt designet til overvågning og optagelse af dyr. I modsætning til almindelige kameraer er jagt kameraer særligt designet til at kunne filme i mørke. De er lavet til at falde i ét meget omgivelserne så dyrene ikke ser det kameraet. De er bygget i af solidt og robust materiale for at kunne modstå vind og vejr i naturen. Et vildt kamera bruger enten solceller eller batterier og er programmeret til først at filme når den opfanger bevægelse.

Et vildtkamera og et jagtkamera er en betegnelse for det samme, årsagen til det omtales med begge navne er, at man ikke behøver at være en jæger for at få glæde af det. Vildtkamera kan bruges bare til at studere dyrene for de naturinteresserede.

Vildtkamera til jægeren

 

Til jægeren er et jagtkamera særlig effektiv for jagten selv men forbedre hele den generelle jagtoplevelse. Vildtkameraet giver jægeren mulighed for at indsamle information om dyrene uden at skulle være til stede selv. Det kan bruges som værktøj til at finde ude vildtets tilholdssted, hvilke ruter de anvender i skoven og anden general observation af dyrene. Ved regulering af mårhunde er det særligt vigtigt at have et vildtkamera. Her opsættes kameraet ved en fodreplads for at se hvilke tidspunkter af døgnet de spiser, samt andre informationer.

Hos Huntinglife har vi et stort udvalg af vildt- og jagtkameraer både med uden simkort samt tilbehør. Batterier og batterikabler kan også medkøbes hos Huntinglife. Udover det tilbyder vi også action kameraer, for dig som gerne vil optage dine oplevelser og eventyr.