Lerduekastemaskiner og tilbehør

Scroll bar


Lerduekastemaskine og tilbehør

En lerduekastemaskine er til jægeren eller konkurrenceskytten som ønsker at forbedre sin nøjagtighed med sin riffel eller haglgevær. En lerduekaster affyrer lerduer hvor skytten har til opgave at ramme den i luften. En lerduekaster hjælper til at forbedre sin evne til at følge målet og ramme præcist. Denne træning er særlig effektiv til når man er på jagt og skal skyde et dyr i bevægelse uanset om det er dyr på jorden eller en fugl i luften.

En kastemaskine er elektronisk og fås i forskellige varianter. Nogle kan affyre flere lerduer af gangen og andre kan kun affyre én. Nogle varianter fås med hjul hvilket gør den nemmere at flytte rundt. Dette er særligt godt hvis man ønsker at flytte på den afhængigt af om man træner skud af venstreduer, højreduer eller bagduer.

Håndkaster

Hos Huntinglife tilbyder vi også en række håndkastere, som i modsætning til de øvrige ikke er elektroniske og er væsentligt billigere. Håndkastere kan enten fås hvor der kastes én af gangen eller to, afhængigt af hvad man ønsker.

Huntinglife tilbyder også forskelligt tilbehør og dele hvis man ønsker det.