Riffelpakker Brugte


Brugte riffelpakker

Om man er nyjæger eller blot er på udkig efter en ny brugt riffelpakke med udgangspunkt i en god allround riffel er Østjysk Våbenhandel udbyder af et stort udvalg af riffelpakker.

En riffelpakke består af et riffelsæt og et kikkertsigte. Vi tilbyder kvalitetsriffelsæt af markedsførende producenter som: Sauer, Tikka, Remington, Krieghoff, Browning med flere.. Derudover tilbyder vi kikkertsigte i kvalitetsbrands som Swarowski, Sig Sauer og Zeiss med flere. 

Vi tilbyder en lang række brugte riffelpakker både til den nye jæger der leder efter en nem indgang til at jage med riffel og den mere garvet jæger med større og mere præcist afdækkeligt behov. Vi har riffelpakker i alle prisklasser. Vi garantere at vi kan tilbyde alsidige allround rifler i god kvalitet der kan afdække de fleste jagtbehov. 

Vi tilbyder endda brugte riffelpakker monteret med lyddæmper. Ved at vælge en brugt riffelpakke med mulighed for lyddæmper skåner man sine ører for unødig skade fra mundingsbraget ved affyring af skud. Derudover har en monteret lyddæmper den bonus effekt at den også dæmper rekylen ved skudaffyring og gør det derved muligt at hurtigere og mere præcist affyre andet skud i tilfælde af at det skulle blive nødvendigt. I manges tilfælde er der også en anden bonuseffekt, nemlig at geværet får en øget præcision men monteret lyddæmper. Tag kontakt i vores butik og find ud af om en lyddæmper er noget for dig.

At købe en brugt riffelpakke er ofte en god løsning for nyjægere da man her får et godt udgangspunkt for sin videre færd med riffeljagt. Det er også en god indgangsvinkel for garvede hagljægere at komme igang med riffeljagt. 

Uanset behov kan vi hjælpe med at finde en riffelpakke der passer til lige netop dig og dit behov. 

Vi tilbyder gode riffelsæt med kikkertsigte til både bukkejagt og har adskillige modeller monteret med belyst sigte til gråvejrsdagen, de tidlige åbningstimer samt sene timer. Flere af vores kikkertsigte har både de fornødne kvaliteter til at passe til jagt med riffel i Danmark og i udlandet. Vi har meget versatile riffelpakker og kan derved sikre dig stor tilfredshed ved køb af din nye riffelpakke.

Når vi indkøber brugte riffelpakker, får de et gennemgående tjek for at sikre at disse lever op til vores høje standard. Vi sørger for at de både bliver sikkerheds og kvalitets sikret. De bliver gennemgået punkt for punkt og der bliver på denne måde ikke overset en eneste fejl hos vores højt kvalificeret våbenværkstedspersonale. Du kan derved med sindsro handle brugte riffelpakker hos Østjysk Våbenhandel A/S, hvilket vi også har en lang tradition for. 

Ligger vi ikke inde med lige din drømme riffelpakke, kan vi kvæg vores store handelsnetværk med både nationale og internationale forbindelser, med stor sandsynlighed være behjælpelig med at opspore en pakke til lige netop dine ønsker. Kontakt vores erfarne salgspersonale og få en snak om hvordan vi bedst muligt kan efterkomme dine ønsker og drømme til en brugt riffelpakke.

Pleje og vedligeholdelse

Efter du har købt din nye riffelpakke er det vigtigt at du er bevidst omkring hvordan du plejer og vedligeholder denne på bedst mulig vis. Vi anbefaler at erhverve sig en god våbenolie og et rensesæt for bedst mulig vedligholdelse af riflen. Den monterede optik har også brug pleje og vedligeholdelse. Til rengøring af optikken anbefales først at der anvendes en optikpensel til større partikler der måtte findes på optikken. Dernæst grundig rengøring med en ren pudseklud. 

Det er rigtig vigtigt at du kender din riffel godt og har styr på sikkerheden omkring denne. Det er ikke kun på selve jagten at sikkerhed er alfa omega, men også i transport og vedligeholdelsen af denne. Hvis du skulle have nogle spørgsmål omkring hvilke sikkerhedshensyn man bør tage sig i forbindelse med enten jagt, transport eller rengøring og vedligeholdelse er vores personale klar med kyndig vejledning. Hvis du har spørgsmål angående selve rengørende pleje og vedligeholdelse af enten din nye riffel eller optik står vores erfarne personale også klar til at rådgive og vejlede dig med dette.