Vekselløb Brugte


Brugte vekselløb

Vi er stolte af at vi hos Østjysk Våbenhandel A/S er lagerførende af et bredt udvalg af brugte vekselløb. Så uanset om du er på udkig efter at have mulighed for et kaliberskift til jagt i udlandet, en pibe med gevind til montering af lyddæmper, en fluted pibe eller om det skal være med eller uden eksempelvis kornsigte, er vi sikre på at vi kan sende dig ud af vores store butik med den helt rigtige pibe til din næste jagt.

Vi er lagerførende med mange af de førende brands i verden som: BlaserKrieghoffMerkelSauer og Tikka.

Vekselløb

Når man har et riffelsystem med mulighed for vekselpibe, vælger mange typisk at have et skift mellem stor og lille kaliber. På denne vis kan have en pibe med mindre kaliber til eksempelvis den danske bukkejagt og have en pibe med en større kaliber til skud af større vildt i udlandet eller vildt på større afstande en hvad man normalt skyder vildt på i Danmark. Der er også mulighed for at skifte mellem et vægt besparende fluted løb med øget nedkølingshastighed eller en pibe med gevind til lyddæmper.

Efter jagt i Danmark med lyddæmper er blevet lovligt, ser vi en øget efterspørgsel på piber med gevind. At anvende lyddæmper har den åbenlyse fordel at skåne skyttens ører fra mundingsbraget, derudover har det den ekstra fordel at den kan bevirke en dæmpning af rekyl og i manges tilfælde også giver en øget præcision. 

Vi oplever en del der efterspørger piber der er udgået af produktion også derved kan være svære at opspore. Vi bryster os derfor ved at fører et godt sortiment af brugte piber fra tidligere storsælgere fra top producenter, som eksempelvis en Sauer 202.

Vi har brugte vekselløb i alle kategorier og prisklasser og vi kan derved dække behov helt fra nyjæger til de mest rutineret jægere. I den nærmest utænkelige situation vi ikke skulle have lige netop det du efterspørger på lager kan vi, kvæg vores store nationale og internationale handelsnetværk, med stor sandsynlighed finde frem til netop den pibe du efterspørger. 

Men uanset om du har behov for et på en eller anden vis yderst specialiseret vekselløb eller et mere standardiseret et af slagsen står vores yderst riffelkyndige salgspersonale klar til at vejlede og rådgive dig til et køb af dit næste nye brugte vekselløb. Så kig ind i vores 5.000m2 store butik, beliggende på Kildeparken 32, 8722 Hedensted, og lad dig inspirere af vores flotte udvalg af brugte vekselløb

Pleje og vedligeholdelse

Når du har købt dit nye brugte vekselløb har du rig mulighed for at anvende grundig rengøring og pleje efter end jagt. Ved at have mulighed for at adskille pibe og system kan man, i højere grad end ellers, sørge for at ens pibe forbliver i bedst mulig forfatning gennem en god rengøring og pleje rutine. Vi anbefaler et rensesæt med forskellige variationer af rensebørster og en god våbenolie. Eftersom at jagt i Danmark og Skandinavien ofte er lig regnfyldt vejr eller på anden vis fugtig og koldt klima, er det vigtigt at sørge for at piben er grundigt tørret. Efter grundig tørring er det en god idé at påfører en god våbenolie inden man placerer det i våbenskabet. 

Ved at opretholde gode pleje, rengøring og vedligeholdelses rutiner giver man sig selv som jæger gode forudsætninger for at have et våben i optimal forfatning samt en god lang levetid. Mange oplever en forlænget levetid på deres rifler ved at sørge for at der blandt andet kommer ansporinger af rust i og omkring piben.