Vekselsæt Brugte


Brugte vekselsæt

Ved at købe et brugt vekselsæt har du mulighed for at få ekstra meget kvalitet til prisen, uanset om det omhandler smukke gradieret træskæfter eller de i højere grad vedligeholdelseslette plasticskæfter. 

Vi er hos Østjysk Våbenhandel A/S rigtig stolte af vores brede udvalg af brugte vekselsæt. Vi kan tilbyde brugte vekselsæt i prisklasser hvor alle kan være med og kan derfor med garanti også tilbyde noget der passer lige netop dig og dit behov. 

Vi er lagerførende af et bredt udvalg af brugte vekselsæt fra nogle af de største og mest anerkendte producenter i verden, som f.eks: BlaserKrieghoff, Sauer m.fl.  

Vekselsæt

Vekselsæt, eller vekselsystemer som de også kaldes, findes eksempelvis i smukke gradieret træskæfter både bag og forskæfte, med og uden sideplade graveringer eller på anden vis. De fås også i syntetisk composit, hård plastik og sågar carbon som alle i højere grad er vedligeholdelses frie. Disse kendetegnes også ved at de i materialet er ekstremt hårde og lette og derved ideele til alle jagt typer. 
Vi har i vores 5.000m2 store butik et endnu større udvalg end hvad der kan findes på vores website www.Huntinglife.net. Så vi kan i butikken finde et match til dig hvis du nu ikke kan finde det på vores website. Vores butik er beliggende på Kildeparken 32, 8722 Hedensted. 

Vi har modeller med justerbar kindpude for at sikre optimal skydestilling ved ethvert aftræk. Yderligere har vi systemer både med og uden pistolgreb alt efter hvilken type man foretrækker. Flere af vores modeller er monteret med læder eller kunstlæder for bedre greb i alt slags vejr. 

Der findes variabel kaliber skift til alle materialetyper så du har mulighed for at få en alsidig riffelpakke med vekselløb og vekselsæt der passer 100% til dit behov, og stil. 

Vi har i vores butik et våben og service værksted med personale med over 25års brancheerfaringer. De kan lave eventuelle tilpasninger som du kunne efterspørge i forbindelse med købet af dit nye brugte vekselsæt. De kan eksempelvis lave pibetilpasninger så der er plads til en tykkere pibe eller lave grebstilpasninger eller særegne tilpasninger på eksempelvis skæftet så dette passer helt præcist til dig. 

Vi hos Østjysk Våbenhandel A/S stræber efter en høj grad af kundeservice og håber derfor at kunne vejlede vores kunder så de altid kommer hjem med et helt rigtigt produkt efter ønsker og behov. Vi glæder os til at kunne hjælpe dig med at finde det vekselsæt som du kan glæde dig til at bruge på din næste jagt eller på skydebanen.

Pleje og vedligeholdelse

Dit nye vekselsæt giver dig selvsagt mulighed for nemmere og grundigere rengøring og pleje, da du nu har mulighed for at adskille pibe og system. Det er vigtigt at man som jæger har en god generel plejerutine af sit system. Det er vigtigt at man sørger for at ens vekselsæt bliver grundigt tørret efter endt jagt, samt at det i de kolde måneder bliver tjekket for kondensvand. Efter grundig tørring gives en smule skæfteolie eller våbenolie også kan geværet anbringes i sikkerhed i våbenskabet. 

Ved at opretholde gode og grundige rutiner sikrer man at ens gevær vedligeholdes i optimal forfatning og mange kan dermed forlænge dets levetid betragteligt. Dette gør sig i særdeleshed gældende angående rustansporinger. 

Hvis du har spørgsmål angående rengøringen og den generelle vedligeholdelse af dit vekselsæt står vores kyndige personale klar til en god rådgivende og vejledende snak om dette.