Høreværn og skydebriller

Scroll_banner


Høreværn og skydebriller

Høreværn og skydebriller er produkter som beskytter hørelse og syn. Høreværn til jagt og skydebriller gør sig normalt brugt på skudbanen men kan også anbefales at bruges når man er ude på jagt.

Høreværn

Det ses ofte at hørelsen nedsættes i takt med alderen. For at vedligeholde hørelsen så godt som muligt, er det særligt vigtigt med høreværn når man er jæger. Lyden fra et gevær ved affyring af patron er høj og skadelig for hørelsen. Ved gentagelse af dette over længere tid uden beskyttelse ørene kan have konsekvenser over længere sigt. Høreværn gør sig bedst på skydebanen og flugtskydning.

Et høreværn er ofte stort og kan være til gene hvis man bevæger sig rundt. For at undgå dette findes der ørepropper og meget små elektroniske høreværn til jagt. På den måde sikre man ørerne fra at tage skade og samtidig ikke til gene fra brugeren. Vores produkter er lavet af brands som specialiserer sig i høreværn og ørepropper til jagt af høj kvalitet.

Skydebriller

Skydebriller bruges ligesom høreværn til at beskytte brugeren. Udover at beskytte brugeren har skydebriller en anden funktion, som vil kunne hjælpe en jægers træfsikkerhed. Et par skydebriller har to formål som skal opfyldes. Det ene er skarpt sollys og det andet er beskyttelse fra grene, støv, sten samt rekyl for gevær.