Jagtstole og siddeunderlag

Scroll_banner


Jagtstole og siddeunderlag

En jagtstol eller siddeunderlag er for mange jægere essentielt at have med sig på jagt. Når man på jagt har oppakning af diverse redskaber, proviant og samtidig skal gå med et tungt gevær er det vigtigt at kunne sætte sig ned nogle gange. Udover at det selvfølgelig er rart at kunne sætte sig ned og slappe af, er det også godt at kunne få pulsen ned i forhold til at skulle ramme et præcist skud. Udover jagtstole har vi hos Huntinglife også en række andre produkter som kan fungere som en stol. Vi har en række siddeunderlag, samt rygsæk med stol også kaldet en rygsækstol mm.

Jagtstolen

Jægerstolen har til formål at være let og praktisk, da man i forvejen allerede har tung oppakning. Den jagtstol som ses hyppigst, er den trebenede stol. Den kan foldes sammen og har typisk et lædersæde som er slidstærkt.

Rygsækstolen

Rygsækstolen er særligt praktisk da den kombinerer rygsæk og stol. Der er plads til diverse udstyr ligesom en almindelig rygsæk og har en indbygget siddeplads. Rygsækstolen fås enten med en real stol forbundet til rygsækken eller har en rund top som fungerer som siddeplads selv.