Knive og tilbehør

Scroll_banner


Jagtkniv

En jagtkniv eller dolk er et vigtigt redskab af have med sig på jagt. Kendetegnet ved en jagtkniv/dolk er at den typisk har et længere blad end en kniv. En jagtkniv anvendes primært efter det pågældende bytte er nedlagt. den gøres brug af ved eventuel aflivning af byttet hvis det ikke døde af skuddet. Efter byttet er dræbt bruges jagtkniven til opbrækning hvor indvoldene fjernes, efterfulgt af skinning af pelsen. For at gøre dette så effektivt som muligt er det vigtigt at holde sin dolk skarp. Til dette anbefales det at anskaffe sig en knivsliber eller et slibesæt som kan findes i vores sortiment.

Knive, økser og andet

Udover jagtknive og slibegrej har vi en række andre produkter. I vores udvalg har vi udover jagtknive en række andre som blandt andet økser, foldeknive, lommeknive, slagtesæt til nedlagt vildt, spejderknive med tilhørende skede og mere.

Udover knive til jagt og generelt udendørs brug tilbyder vi en række forskellige produkter til køkkenet. Vores køkkenudstyr er i særlig høj kvalitet og vil kunne bruges i mange år frem. Hos Huntinglife kan du finde urteknive, kødknive, brødknive, knivblokke og meget mere.