Beretta Beklædning

Scroll bar


Beretta Beklædning

Beretta er en stor verdenskendt virksomhed fra Italien, der har eksisteret i mere end 500 år. Virksomheden blev grundlagt i 1526, og har op gennem de sidste mange hundrede år, udviklet og produceret våben til militæret samt civile.
Det gode omdømme de fik i Italien, spredte sig på kort tid, ud over de italienske grænser, til resten af verden, hvor mange fik øjnene op for virksomheden og deres produkter.   
 
Navnet Beretta er op gennem årene, blevet symbol på kompromisløs kvalitet, design, materialer, konstruktion og ydeevne. De er kendt for deres traditionelle måder at fremstille våben på, deres opmærksomhed på kundernes behov og deres fantastiske håndværk. 
 
De har et stort udvalg af eksklusiv beklædning til jagt, der er lavet i et flot og elegant design, både til mænd og kvinder. Deres tøj er primært fremstillet til jagt i forskellige omgivelser, men de har også serier af tøj, der er mere elegant, som kan bruges i hverdagen.
 
Beretta´s udvalg af tøj består af, jakker, bukser, sweaters, fleece trøjer, veste, skjorter, polo T-shirts og almindelige T-shirts samt sko.
Udover tøjet, har de et stort udvalg af tilbehør, såsom tasker, caps, hatte, huer, handsker og bælter.